fbpx

En toptrimmet Rungsted Havn byder igen op til fest

Inkluder i Newsletter: Ja

Tidligere blev du straks mødt med et forbudsskilt ’Max. 3 knob’ - i dag står der ’Velkommen til Rungsted Havn’! Buske og træer er beskåret, der er ryddet op på pladsen, striberne på vejene rundt på havnen er frisket op, og skraldespandene har fået ny inddækning – ja, det er i det hele taget en forvandlet Rungsted Havn efter den nye havnemester Anders Søderberg kom til omkring årsskiftet, som byder op til endnu en havnefest.

'Efter at have holdt havnefest tre år i streg, holdt vi en tænkepause i fjor – men nu er vi tilbage i en større udgave'. Sådan siger Knud Erik Nordby, som er formand for Erhvervsforeningen for Rungsted Havn, der for fire år siden genoplivede havnefesten. Og havnefesten, som tidligere startede fredag aften og sluttede søndag, har fået vokseværk og er blevet til en havnefestival med start onsdag aften 23. august og masser af indslag frem til og med søndag 27. august.

'Ideen er, at der skal være noget at opleve for hele familien hver eneste dag – ikke mindst bliver der en masse musik rundt omkring i havnen', fortæller Knud Erik Nordby.

Miks af kendt og nyt

Borgmester Morten Slotved åbner Rungsted Havnefestival onsdag 23. august klokken 17, musikalsk suppleret
med Vedbæk Garden, som går spillende rundt på havnen.

Det bliver et miks af kendte indslag tilsat en masse nyt. De mange foreninger på havnen viser deres aktiviteter frem med mulighed for at publikum kan prøve at sejle, padle, ro osv.

Flere butikker, og dem er der mange af, går sammen om modeshow, levende musik kan opleves ude og inde på restauranter som der også findes masser af på Rungsted Havn, og der bliver fælles-zumba samt mulighed for en helikoptertur over Rungsted.

Biludstillingen med mulighed for prøveture har også vist sig at være et populært indslag, så det er med igen,
hvor foreløbig Tesla, Audi og Motorsport Racing Cars er klar: 'Vi flytter bilerne fra midterområdet til området ved mastekranen ved Nordmolen, da det er nemmere at køre til og fra hér', oplyser Knud Erik Nordby.

Til gengæld bliver handelsboderne så flyttet til midterområdet. Frisko Is, Dan Bolig Hørsholm, Louis Nielsen, La Parfumeri, Rungstedgaard, Change Lingeri, Dalgaard Supermarked og Energitex har foreløbig meldt sig.

Torsdag er børnedag

Der vil hver eneste dag være noget for alle aldre – men der bliver ekstra fokus på børnene torsdag: 'Her er der bl.a. mulighed for at spille fodbold, se på basketball-opvisning, kigge på en Formel 4-racerbil, gå på skattejagt, dyste i krabbevæddeløb eller teste hoppeborgen', nævner Knud Erik Nordby, som nogle af indslagene.

Et enkelt fast punkt fra de tidligere år er udgået af programmet, der bliver ikke noget loppemarked i år.

I øjeblikket pusles programmet færdigt, og der vil derfor løbende komme flere indslag til. Dem kan du følge på websitet her









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *