fbpx

Politiet intensiverer patruljer i Københavns Havn

Inkluder i Newsletter: Ja

Københavns Politi intensiverer fra i dag sine patruljer i Københavns Havn. Til brug for dette er der lejet en RIB, som gør indsatsen mere fleksibel og i nogen grad uafhængig af assistance fra andre myndigheder. Københavns Politi har hidtil været afhængige af Marinehjemmeværnet, når der skulle sejles. Politiet råder over den nye båd 24 timer i døgnet. RIB'en er 20 fod og er altid bemandet med mindst tre mand.

poltiet

Den nye RIB.

Skreget på mere politi

En dybt tragisk og fuldstændig tåbelig ulykke kostede tilbage i maj måned to udenlandske unge piger livet. En fører af en vandscooter kolliderede med en udlejningsbåd fra GoBoat. Efterfølgende stak vandscooterne (føreren var en del af en større flok på seks vandscooutere) af fra gerningstedet. Brugerne i Københavns Havn har i årevis skreget på mere synligt politiet på vandet, og med Politiets nye båd vil dette ønske blive imødekommet.

7dc162a8 4adf 4234 bf6e 3f56a80a09ac

Vandscooterne stikke af fra gerningsstedet tilbage i maj måned.

Den nye RIB giver god mulighed for at patruljere i havnen, når der er mest behov for det. Københavns Havn er et meget populært sted, og på en varm sommerdag er der mange mennesker i både af forskellige typer i havnen og kanalerne, og det fordrer flere patruljer, som den nye båd nu giver mulighed for.

"Nu kan vi komme på vandet, lige så snart vi har en hændelse, hvor vi synes, det er passende at komme på vandet hurtigt", siger Allan Nyring, ledende politiinspektør, Københavns Politi. Båden kommer til at ligge ved Holmen og kan dermed nå alle områder af Københavns havn i løbet af kort tid.




Seneste nyheder





Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *