Ny kraftfuld 4-takts påhængsmotor fra Suzuki

15-06-2017 11:55 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Den nyeste Suzuki påhængsmotor er netop blevet introduceret – DF350A. Med en motorkraft på 350HK er det den største og mest kraftfulde Suzuki model til dato.

Med den nye DF350A er det første gang, at dobbelt kontraroterende propeller succesfuldt er installeret på en påhængsmotor. Motorens dobbelte propeller har tre store fordele – den kompakte størrelse, den øgede stabilitet og den store trækkraft. Endvidere har Suzuki tilføjet et dobbelt brændstofs injektor-system, der sikrer en højere ydelse og en bedre anvendelse af motorens brændstof.

350A har som noget helt nyt et luftindtagssystem, der tillader motoren at trække frisk luft ind - frit for både vand og fugt. Oveni har Suzuki designet et dobbelt vandindtag, der øger motorens vandtilstrømning og dermed afgiver en større kølende effekt.

DF350A E01

Masser af hestekræfter og velkendte features

Som alle andre modeller i 4-takts serien er DF350A støjsvag, og motoren indeholder velkendte Suzuki-teknologier herunder Suzuki præcisionskontrol, 2-trins gear reduktion for hurtig acceleration og Lean Burn for brændstofs besparelse.

Motoren har været tre år undervejs og er en milepæl indenfor teknologi og design. DF350A er udviklet på baggrund af Suzukis ønske om at forsyne markedet med langt mere end bare hestekræfter.

Vi har set et stigende behov for brug af påhængsmotorer til alle typer både, der ellers tidligere har været forbeholdt stern drive eller indenbordsmotorer. Tiden er klar til den nye påhængsmotor og DF350A er klar til at møde de udfordringer og behov som mange både står over for, og samtidig levere en ’wowfølelse’ til bådejere, der har søgt efter en kraftfuld maskine, der kan anvendes på deres større både”, udtaler Yasuharu Osawa, Executive General Manager.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer