fbpx

Alt klar til Havnens Dag 2017 - over 1000 aktiviteter over hele landet

Inkluder i Newsletter: Ja

Havnens Dag-ambassadør Camilla Ottesen er fredag gæst i Go'Aften Danmark på TV 2. Lørdag bliver årets bedste chance for at vise alle danskere, hvad sejlerglæde er.

Lørdag den 10. juni byder mere end 70 havne over hele landet velkommen til Havnens Dag 2017.

"Her i dagene op til bliver der virkelig knoklet af de mange frivillige rundt om i havne og klubber for at give gæsterne den bedst tænkelige oplevelse på Havnens Dag. Jeg er dybt imponeret over det enorme engagement", fortæller Vild med Vand-projektleder Lone Buchardt - med mindre end et døgn til, det hele går løs.

Et fælles projekt

"De seneste dage er det strømmet ind med meldinger om de mange forskellige aktiviteter, der foregår rundt om i havnene. Det er tydeligt, at Havnens Dag i år virkelig er blevet et fælles projekt for de klubber og foreninger, der er samlet i havnemiljøerne," siger hun videre.

TV-værten Camilla Ottesen er årets Havnens Dag-ambassadør. Hun medvirker i en stribe korte optaktsfilm, der cirkulerer på Facebook - hvor hun fortæller om aktiviteterne på Havnens Dag.
Fredag (9.6.) kan du også møde Camilla som gæst i Go' aften Danmark på TV 2, fra kl. 17.25, hvor hun bl.a. fortæller om sine egne oplevelser med vand og sejlads.

Se aktiviteter i DIN havn

Havnens Dag blev første gang afviklet i 2016. I år er næsten dobbelt så mange havne med - og nok så vigtigt, så er engagementet og samarbejdet i de enkelte havne markant stærkere. Derfor er der al mulig grund til at have store forventninger til, hvad Havnens Dag 2017 kan bringe med af nye aktive familier, der får øjnene op for, hvad havnenes foreninger kan tilbyde.

Aktiviteterne på dagen omfatter alt muligt - sejlads, kajak, SUP, havsvømning, harpunfiskeri, roning, kræmmermarkeder, windsurf, dykning, SUP-yoga og meget andet.

Se her, hvad der foregår i DIN lokale Vild med Vand-havn

Temaet for årets Havnens Dag er "åben båd". I stort set samtlige Vild med Vand-havne inviterer lokale sejlere gæster inden for i deres både - med håb om skabe nye relationer til nogle af de mange danskere, der er nysgerrige over for sejlads - men usikre på, hvordan de kommer i gang.

Kom og del sejlerglæde

"Havnens Dag er en oplagt anledning til at rydde op i fordomme og myter om, at sejlsport er svært og dyrt at komme i gang med. Så jeg håber, at rigtigt mange sejlere vil troppe op i havnene og være med til at dele deres sejlerglæde med de mange gæster, der forhåbentlig dukker op", opfordrer Lone Buchardt.

Hvis vejret ellers er nogenlunde venligt stemt, ventes over 100.000 gæster til Havnens Dag 2017.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *