fbpx

Oures togt Danmark Rundt er i gang

Inkluder i Newsletter: Ja

Tirsdag formiddag stævnede Sejlerne fra Oure ud på første stræk på togtet "Danmark Rundt". 16 forventningsfulde søfolk satte sejl og kurs mod Sejerø.

Oure2

Det kræver nogle forsyning, når der skal sejles "Danmark Rundt".

Det var en rigtig fin sejlads med en gennemsnitsfart på cirka otte knob. Trods udfordringer med kicken på den ene matchracer, som løsnede sig fra masten, anløb de fire matchracer Sejerø omkring klokken 17.30.

Oure3

Oure sejlere på tur. Her på Sejrø.

Med udsigt til et uvejr, der skulle passere tirsdag aften og en tidlig sejlads onsdag morgen, stod aftenen på aftensmad på trangia, afslapning og en snak med øens beboer.

Onsdag morgen klokken seks stævnede sejlerne ud fra Sejerø. Målet var Hundested eller Gilleleje alt efter, hvad vejret tillod. Morgenmaden blev forberedt og indtaget på vandet, efter sejlene var sat. Ved ankomst til Hundested var sejlernes stadig ved godt mod, og beslutningen om at fortsætte til Gilleleje blev hurtig taget. De sidste 15 sømil blev en blandede fornøjelse med både regnbyger og solskin.

Oure5

Gilleleje bød på aftensmad i byen og hyggeligt samvær, da sejlernes først skulle på vandet torsdag formiddag klokken 10.00. Onsdag morgen har sejlerne fået togtets første gæst om bord, Line Markert, formand for Dansk Sejlunion, sejler med sejlerne ned gennem Øresund og afmønstrer igen efter et aftensmåltid på Flakfortet.

 

Det er muligt at følge Sejlernes fra Oure på henholdvis: Facebook: Sejlerne fra Oure Instagram: sejlernefraoure. Snapchat: sejlernefraoure









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *