fbpx

Baadhuset klar til Vild med Vand

Inkluder i Newsletter: Ja

Nu på lørdag den 10. juni 2017 er der landet over "Havnens Dag", hvor der foregår en masse aktiviteter på havnene. Baadhuset stiller traditionen tro med både i vandet og på land i Marselisborg Marina.

"Vi glæder os utrolig meget, og vi er placeret først for i havnen ved trailerstedet. På land kan du se den potente Regal 24FD RX med 350HK Volvo motor, samt nyeste model fra Drago, hvor vi viser 665eren beregnet til en Suzuki påhængsmotor", fortæller Claus Bak fra Bådhuset.

Men her stopper festlighederne ikke. Claus Bak uddyber: "Vi har brugte perler i vandet, Sunseeker Superhawk på 52 fod med 3 x Yanmar diesel motorer på hver 420HK (1260HK) ført til overflade propeller, hvilket giver en topfart i nærheden af 100km/t Endvidere Sealine 34/37 Fly med 2 x Volvo D4 dieselmotorer på i alt 420HK og Starfisher 30 Fly med 1 x Volvo D6 diesel med 310HK ført til fast aksel".

Er du til vind i håret i en markedsledende RIB båd fra engelske Humber, kan du se Humber 800 Sport Pro med en potent Mercury Verado med kompressor på 300 hk. "Den kan prøves af seriøst interesserede", slutter Claus Bak, der håber, at mange vil finde vej til Marselisborg på lørdag.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *