fbpx

Bådmagasinet juni - på gaden nu

Inkluder i Newsletter: Ja

På grund af Kr. Himmelfartsdag, ja så udkom juni udgaven af vores trykte Bådmagasinet én dag før normalt. Fra i går, onsdag, kunne du finde denne herlige sommer udgave af Bådmagasinet på bladhylderne rundt omkring i landet - hvis det da ikke er udsolgt ;-)

Link til 'Alt om juni udgaven' - læs Øverups leder, se det fulde indhold, samt magasin teaser - og ikke mindst - link til køb af Bådmagasinet on-line.

Her, fire ekspempler på frækt nutidigt magasin-layout. Det er ikke kun er lækre ting vi skriver om - nææ, det er også en fryd for øjet at blive beriget med ægte journalistik i flot design. Længe leve print ...  

Både for enhver Duet 1

En brugtbåds test er næsten lige så sikkert som amen i kirken, når du læser Bådmagasinet. Henrik Hansen har set nærmere på denne lille skønhed.  

Kend dit grej varmt vand i hanerne 1

Varmt vand om bord. Henrik Hansen har set nærmere på hvordan og hvad der skal til.

 

Beneteau figaro 3

Så er vi ret stolte på Bådmagasinet over at kunne præsentere læserne for ikke mindre end verdens første serieproducerede foilende kølbåd. I sidste uge løftede Volvo Ocean organisationen sløret for at VOR bådene også kommer op på foils, når de skal sejle Jorden rundt fra 2019, og nu bliver der altså også serie-produceret kølbåde med foils. Mon vi alle bliver flyvende en skønne dag? 

fra hårdt til blødt

Wow, var min første tanke da jeg læste og så denne artikel. 'So ein ding' ... Mega lækkert udstyr, når du skal montere blokke om bord på din båd. Øyvind Bordal har set nærmere på brug af fiber i stedet for stål.  




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *