KDY's Søulke på tur. Kom til åbent hus i morgen onsdag den 17. maj klokken 10.00 på havnen i Rungsted.

Aktiver dit seniorliv på Øresund med KDY's søulke

Åbent hus i morgen onsdag den 17. maj.

16-05-2017 15:30 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Med vinden ind fra agter og Kronborg langt mod nord, sejler Søulkene rundt på havet fulde af godt humør...Sådan kunne en vise starte om Kongelig Dansk Yachtklubs 'Søulke'. En fantastisk historie der startede for to år siden. "KDY’s Søulke projekt har nu kørt i to år, og vi oplever stadig stigende interesse fra de +60-årige om at komme på vandet i dagtimerne", fortæller klubchef og ungdomsleder i KDY, Ann-Marie Mohr.

Fire ildsjæle satte sig for, at der i KDY skulle være et tilbud, hvor det sociale samværd, sejlads i dagtimerne og ikke mindst god klubånd var i højsædet. Det lykkedes, og Søulkene ikke kun sejler - de er også en stor del af klubbens frivillige omkring vedligehold af de seks J/80'ere, der bruges hver onsdag.

tumblr inline ofpbsiodcV1uvlu83 1280

KDY's J/80ere danner rammen om Søulkenes ture.

Det Grå Guld indtager havnen

Onsdagene er nemlig den dag, hvor 24 sejlere i kategorien: "Det grå guld" indtager Rungsted havn. Den står altid på morgenkaffe med brød og ost, dagens sejlads gennemgås og ved 11-tiden drager sejlerne til havs. De næste seks timer bruges på at nyde havet, friheden, solen, vejret, hinanden og den medbragte madpakke et godt stykke nord, syd eller øst for Rungsted.

tumblr inline oi86qw3ZZo1uvlu83 1280

På tur i KDY's J/80ere

Klar på at skabe Søulkene 2.0

Søulkene er glade og stolte over det, de er en del af og har været med til at skabe. Der er fuldt hus og derfor vil den eksisterende gruppe gerne hjælpe en ny gruppe igang, så endnu et hold Søulke kan se dagens lys i Rungsted på en af ugens øvrige dage.

Kom og vær med

Vil du vide mere og eventuelt være en del af Søulkene 2.0, så kom ned i KDY's klubhus i morgen onsdag den 17. maj kl. 10.00. Her byder KDY på kaffe, brød, ost og lidt sødt. "Vi taler om det at være Søulk og byder på en tur på vandet i klubbens dejlige J80'ere", fortæller Ann-Marie Mohr fra KDY og understreger: "Tag endelig din kone, nabo eller gode ven med - der er plads til alle, også dem der altis har drømt om at sejle, men aldrig har haft muligheden!".

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer