Henrik Jørgensen, Tempo Bådsalg A/S, Formand for Vallensbæk Sejlklub Kenneth Bøggild og topsejleren Michael Hestbæk.

Tempo Bådsalg videregiver fornem pris til lokal sejlklub

11-05-2017 14:15 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

På bådudstillingen, Boat Show, i Fredericia blev Tempo Bådsalg A/S tildelt Palby Prisen, der er en eftertragtet pris, der tildeles internt i bådbranchen, og med prisen fulgte 10.000 kroner.

Tempo Bådsalg vandt prisen på baggrund af deres store indsats i branchen og som primusmotor for den flydende bådmesse i Ishøj Havn, der er blevet en succes - både blandt de maritime virksomheder og hos publikum. Ydermere er Tempo Bådsalg en aktiv spiller på banen for at få sat fokus på fjernelsen af statsafgiften på bådforsikringer.

Ny Optimistjolle til sejlklub

Hos Tempo Bådsalg er man naturligvis stolte over at modtage prisen. "Vi har valgt, at de penge, der fulgte med prisen, skal komme ungdommen til gode. Derfor har vi taget kontakt til Vallensbæk Sejlklub, der har en aktiv ungdomsafdeling. I samarbejde med dem besluttede vi at købe en helt ny Optimistjolle til klubben", fortæller Henrik Jørgensen, der ejer Tempo Bådsalg sammen Gert Søren og Stewart Twigg.

20170429 PRA5472 2

En ny optimistjolle til Vallensbæk Sejlklub skal nok skabe glæde blandt de unge sejlere i klubben.

To navne

I forbindelse med standerhejsningen i Vallensbæk Sejlklub blev der afholdt båddåb af den nye Optimistjolle. Den blev døbt med to passende navne: Tempo Bådsalg og Palby Marine.

20170429 PRA5483

Optimisten hedder både Palby Marine og Tempo Bådsalg A/S.

 

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer