Den nye RAND Sport 26 bliver søsat i juli måned.

Banebrydende elektrisk sportsbåd fra danske RAND

11-04-2017 11:02 Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

RAND Sport 26 er RAND Boats’ ambitiøse opfølgning på den populære RAND Picnic, som første gang så dagens lys i 2015, og allerede er spredt iblandt private købere på tværs af Europa, USA og Australien.

Den 18-fod store daycruiser er siden sin introduktion fra to år siden blevet opdateret med en række design- og performancemæssige forbedringer, som i dag gør den til en af de oplagte valg af åbne elektriske motorbåde til sejlads ved indlandssøer, havnekanaler og kystområder, og agerer naturligt trinbræt til RAND Sport 26, som under stor bevågenhed startede sin prælancering ved verdens største indendørs bådmesse, Boot Düsseldorf i januar 2017.

Banebrydende sportsbåd fra danske RAND Boats 05 04 2017

Både private købere og forhandlere venter i spændning på at starte den 120Kw store elektriske indenbordsmotor og BMW I-serie lithium batteribank på deres forudbestilte og individualiserede eksemplarer, når den første gang sættes i vandet i slutningen af juli 2017.

Inspiration hentet fra gaderacere

Udadtil er RAND Sport 26-fodklassens 'hårde negl'. Maskulin og robust i sine ydre linjer med et bred fremadpegende fribord inspireret af de overdimensionerede kølerhjelme på gaderacere som Mercedes SLR, et ekstrastort UV-beskyttende røgfarvet forrude, gråtonet skinnende metallak, og selvfølgelig den karakteristiske 63mm tykke sorte rågummi fenderliste, som i 40mm-versionen også kendetegner den dynamiske RAND Picnic.

Indadtil bugner RAND Sport 26 med luksus, og komfort fra agter til stævn for sine passagerer og besætning. Ulig sine konkurrenter i 26-fodsklassen, der typisk kun rummer få passagerer, enkelte sidde- og sovepladser samt minimale køkkenforhold er RAND Sport 26 et overflødighedshorn af plads, funktionalitet, og ikke mindst fuldautomatiserede gadgets, der gør livet om bord til en usammenlignelig oplevelse.

rand4

Det to meter lange køkkenbord med fuldstørrelse køleskab og frys, ekstrastore sofarækker med plads til op til 12 passager, to udfoldelige sol-lounges, elektrisk udfoldelig badestige og anker, udendørs bruser, undervands LED-belysning, og fuld central varme, er blot et par af RAND Sport 26s features, hvoraf størstedelen selvfølgelig styres fra det blanke sorte touch-screen infotainment system ved det dobbelte kaptajnssæde.

Og når natten bryder frem kan op til fire gæster overnatte i hhv. den fuldvoksne kabine med dobbeltseng og de to sol lounges i bådens cockpit, enten med åbent kig til stjernerne eller i ly af den hengemte elektrisk aktiverede biminitop.

Kan trailes

RAND Sport 26 er en motoryacht i særklasse, og trods sin lange række af egenskaber der ellers kun ses på langt større både, holder RAND Sport sig akkurat indenfor de fysiske rammer der gør, at den kan transporteres på trailer med almindelig personbil.

Det første batch af de nyskabende RAND Sport 26 forventes distribueret rundt til private kunder og forhandlere i Europa, USA og Australien fra slut juli 2017, og er til rådighed med en startpris på 699.000 kroner fra RAND Boats, som selv forhandler sine både i Danmark.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer