fbpx

Sky Walk vinder guldpris ved filmfestival

Inkluder i Newsletter: Ja

Ikke at forveksle med 007 og Skyfall, så er det altså Alex Thomson og hans Sky Walk som forleden vandt guld ved London Brand Film Festival Award - men man kan vist godt se en del James Bond lignende action i dette stund. 

CEO for 'Alex Thomson Racing', Stewart Hosford sagde i forbindelse med prisoverækkelsen: ”Det er en fornøjelse at arbejde med en sponsor, der virkelig forstår Alex' passion for eventyr, og understøtter vores team i at skubbe grænserne for, hvad der er muligt. Vi ser frem til mere vellykkede kampagner i fremtiden, da vi fortsætter vores samarbejde.”

Sky Walk fra 2016, var det tredje stundt i rækken, efter Keel Walk i 2012 og Mast Walk tilbage i 2014, og Sky Walk er ubetinget HUGO BOSS' mest succesfulde kampagne nogensinde, og blev set af millioner verden over - imponerende.

Stort set-up

Der var hele 35 personer involveret i planlægningen, koordineringen og udførelse af Sky Walk, herunder Alex Thomson Racing Operations Manager Ross Daniel, den professionelle kite-surfer Susi Mai, og Thomsons kite-surfing træner Ray Kasper - ja sådan en, har Mr. Thomson også :-)

Alex Thomson sluttede jo som bekendt på andenpladsen i seneste Vendée Globe - Jorden rundt non-stop helt alene, og nok den mest krævende mandomsprøve til søs. Alex Thomson benyttede lejligheden her til at løfte sløret for fremtidens sponsor samarbejde, ja du gættede nok rigtigt - Thomson fortsætter med HUGO BOSS...

Nyd videoen om Sky Walk her:









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *