fbpx

Forårsstemning - skonnerterne på værft

Inkluder i Newsletter: Ja

Mens skibene har ligget i vinteroplæg, er der blevet arbejdet under 'husene' af teltdug, og her i april skal alle tre skonnerter på værft til det årlige værftsophold med efterfølgende syn af Søfartsstyrelsen, som er alles garanti for den optimale sikkerhed om bord.

Der lakeres mange, mange kvadratmeter om bord på master, bomme og dørk i pantry, salon og banje. På Lilla Dan er rær fornyet og vanter udskiftet og Halmø har fået nye, hvide sejl.

Lilla Dan er på værft i Svendborg hos Ring Andersen fra den 3.-30. april 2017, hvor også Skonnerten Halmø vil være i april. Her har du mulighed for at se skibene på land, og det arbejde der pågår med slibning, kalfatring og maling af kølen og den del af skroget, der ligger under vandlinien, når skibene er i vandet. Så hvis du vil se, hvordan man bundmaler et træskib, har du chancen her. Skonnerten Mira er på værft i Gilleleje fra den 10.-12. april 2017.

Efter værftsophold er alle tre skonnerter klar til den årlige gennemgang med klasseselskab og Søfartsstyrelsen, så vi igen i år kan give mange mennesker fantastiske sejloplevelser med godkendte sejlskibe.

IMG 0439

Der er bare noget smukt over et skib for sejl.

Ud over de korte sejlture ud fra København, tilbyder De Forenede Sejlskibe i år også sejltogter i danske farvande samt i den norske og svenske Skærgård. Man kan læse mere om alle sejltogterne her

De Forenede Sejlskibe

De Forenede Sejlskibe udlejer de tre historiske skonnerter og til daglig har alle tre sejlskibe hjemhavn ved kajen bag Admiral Hotel tæt på Nyhavn. Her fungerer de som et maritimt og aktivt oplevelsescenter med aktiviteter lige fra konferencer, teambuilding og andre erhvervsrelaterede arrangementer til skønne sejlferier, dagture, events, fester, togter m.m.









World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk bræt ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...





Udvalgte artikler *