fbpx

Stort frilufts- og søsportscenter i Vilsund

Inkluder i Newsletter: Ja

Udviklingen af Vilsundområdet skal realiseres som et stort frilufts- og søsportscenter. Det er resultatet af to-årigt udviklingsprojekt mellem Sundby Mors og Vest Vilsund. Projektet indeholder tre fokusområder for Vilsundområdet, der har titlen: "Udvikling og bosætning i Sundby Mors".

Tredje fokusområde, som omhandler, hvordan frilufts- og søsportsaktiviteter på Limfjorden kan udvikles og udspil til realisering af dem, præsenteres af arbejdsgruppen på et stormøde torsdag den 30. marts på Hotel Vildsund Strand. Landdistriktspuljen under Erhvervsstyrelsen i Erhvervsministeriet har støttet projektet.

"Det er ét sted: Vilsund eller sundet er ikke længere det, der adskiller os, men det vi har til fælles – det, der bringer os sammen og gør området til noget særligt. Med andre ord: Vi har vendt os mod hinanden. Med baglandet i ryggen ser vi nu os selv som ét sted i et fantastisk område, hvor vandet er fremtidens dynamo for bosætning, turisme og sidst men ikke mindst livskvalitet for de gode folk, der bor i Vilsund i forvejen. Dét betragter vi som et banebrydende vendepunkt", siger Henrik Jensen der er projektleder.

Alle interesserede er inviteret til stormødet. Efter præsentation af resultaterne vil der være oplæg ved de to venstreborgmestre, Lene Kjelgaard Jensen fra Thisted Kommune og Hans Ejner Bertelsen fra Morsø Kommune.









World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde





Udvalgte artikler *