fbpx

Line Markert ny formand for DS

Inkluder i Newsletter: Ja

46 sejlklubber var repræsenteret ved fremmøde, og 5 fuldmagter udgjorde de delegerede ved årets generalforsamling i Dansk Sejlunion, som blev afholdt på Christiansminde i Svendborg.

Det var en ’cruising’ en af slagsen. Ingen kampvalg. Det der skabte lidt debat var ikke til afstemning, så alt i alt en ganske fredelig generalforsamling.

Frikøbsordning = fast løn

Peter Thomsen fra Fredericia Sejlklub mente ikke at bestyrelsen havde juraen på deres side, når de havde valgt at bruge det mandat de fik tilbage i 2012, til at ændre frikøbsordningen til fast løn til Formanden.

Næstformand Henrik Voldsgaard kunne berette, at bestyrelsen havde undersøgt deres beslutning i DIF juridiske afdeling, som mente at bestyrelsen i Dansk Sejlunion havde juraen på deres side. Voldsgaard opfordrede til en slags ’godkendelse’ – selv om det som tidligere nævnt, ikke var noget der kunne stemmes om.

Som afsluttende bemærkning mente Peter Thomsen ikke at det var en demokratisk korrekt måde at træffe sådanne beslutninger på, men faktum er at formanden i Dansk Sejlunion nu er fastlønnet.

Priser og taler

Klubudviklingsprisen, den tidligere TORM pris, gik til Bent Ulrik Niss fra Nordjydsk Windsurfing Klub, som modtog prisen på grund af et bemærkelsesværdigt eksempel på, hvordan man i en klub kan skabe forandring og opnå et særdeles højt aktivitetsniveau.

Dan Ibsen modtog Dansk Sejlunions ærestegn, sammen med flotte ord med på vejen fra Natorp, som så efterfølgende selv måtte stå og lytte på næstformand Henrik Voldsgaard som sendte Natorp, efter syv år på posten, videre på sin DIF rejse, med applaus.

Sluttelig kunne de delegerede klappe af Line Markert som nu overtager roret som formand i Dansk Sejlunion. De fem kandidater til bestyrelsen blev også valgt uden modkandidater, så bestyrelsen i unionen nu også udgør: Jesper Andersen, Thomas Ebert, Christian Hangel, Jens Haugaard, og Anne Skovbølling.









World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk bræt ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...





Udvalgte artikler *