Sagen i Ordensudvalget: Nordøstjysk kreds forklarer sig

17-03-2017 16:29 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Bådmagasinet har de seneste to døgn været udsat for en kraftig reaktion ovenpå Nicolai Lassens kommentar, som vi bragte onsdag.

Umiddelbart inden kunne vi fortælle, at der i mandags blev indgivet en sag for Ordensudvalget i Dansk Sejlunion, en sag som omhandler en af kandidaterne, der stiller op til valget i bestyrelsen på morgendagens generalforsamling.

Bølgerne er gået højt, og Bådmagasinet blev udsat for, i mine øjne, voldsomme angreb!

Jeg er frygtelig ked af den efterfølgende kritik Lassens kommentar har af sted kommet, for jeg må indrømme, at det nok er lykkedes Dansk Sejlunion at få fjernet al fokus fra en ganske vigtig sag, skudt budbringeren. Et godt gammel tricks 'kill the messenger'

Den krig ønsker jeg ikke at øge, jeg ønsker derimod at slukke branden, og til det har jeg heldigvis fået hjælp fra Nordøstjysk kreds, som i morgen vil uddele deres version af al den polemik, der har været i kredsen de seneste par år.

Husk, det er et parts indlæg - der findes med stor sandsynlighed andre versioner af sagen, men Bådmagasinet kan som de eneste bringe dette indlæg allerede nu.

Læs Nordøstjysk kreds indlæg her

God læselyst

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer