De sidste fire år har Havneservice Marinecenter Horsens holdt åbent hus arrangementer, der har tiltrukket mange mennesker.

Gratis sejlerkurser ved åbent hus arrangement

16-03-2017 09:52 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Havneservice Marinecenter Horsens holder åbent hus arrangement lørdag den 8. april 2017 i tidsrummet 10.00-16.00. I den forbindelse tilbyder man fremmødte sejlere tre gratis kurser. Derudover vil der naturligvis være gode tilbud i butikken. Ligesom man vil have mulighed for at vinde flotte præmier på dagen.

"Det, der tiltrækker kunder fra hele landet, er helt klart vores events. Det gør en forskel at holde dem og finde på noget brugbart til sejlerne. I år tilbyder vi tre gratis kurser. Meningen med disse kurser er at give både nybegyndere og erfarne sejlere viden. Alle kurser er for både mænd og kvinder - så man kan roligt tage lillemor med", siger Claus Brodersen fra Havneservice, som de sidste fire år én gang årligt har afholdt åbent hus med 700 besøgende på kun seks timer.

"Vi forsøger hele tiden at bevæge os og lave nye tiltag, så folk går derfra med en følelse af, at de har haft nogle hyggelige timer og samtidig har fået noget viden eller en oplevelse med hjem", forklarer Claus Brodersen, der ser frem til åbent hus arrangement.

I år omhandler de tre kurser vedligehold, pleje og behandling af glasfiberskrog, glasfiberkursus og et motorkursus, hvor fejl, som man særligt skal være opmærksom på, bliver gennemgået. Tilmelding til kurserne er nødvendigt.

Se mere her.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer