Kandidat til Dansk Sejlunions bestyrelse, 20 årige Anne Skovbølling, er indberettet til Ordensudvalget.

Bestyrelseskandidat til Dansk Sejlunion meldt til Ordensudvalget

15-03-2017 15:03
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Kredsbestyrelsen for Nordøstjysk kreds vil bede Dansk Sejlunions Ordensudvalg om at få bekræftet, at Anne Skovbølling uberettiget har deltaget i bestyrelsesarbejdet i perioden 2013-2015.

Det er kommet frem, efter Nordøstjysk kreds mandag den 13. marts 2017 har indsendt et brev til Ordensudvalget i Dansk Sejlunion - blandt andet med ordlyden: "Vi kan dokumentere, at Anne har deltaget i en række kurser, modtaget kørselsgodtgørelse og været aktiv på kredsens vegne, uden at være medlem af en klub indenfor kredsen i ovennævnte periode".

Brevet, som Bådmagasinet er kommet i besiddelse af, er afsendt kredsformand Luc Ghysels, og modtaget i Ordensudvalget tirsdag den 14. marts 2017. Ordensudvalget er Dansk Sejlunions øverste juridiske instans.

Til den kommende generalforsamling i Dansk Sejlunion er der fredsvalg. Fire fine og meget kvalificerede navne, som vi tror, dansk sejlsport kan forvente rigtig meget af, er i spil. Den femte kandidat er 20 årige Anne Skovbølling, som Nordøstjysk kreds nu ønsker undersøgt af Ordensudvalget.

Redaktionen har forsøgt at finde hoved og hale i de mange historier om Anne Skovbølling, som kilder forsyner redaktionen med, og vi kan være bange for, at den unge Skovbølling er blevet et offer mellem voksnes mennesker manipulation!

Bådmagasinet ønsker ikke at begå nogen former for karaktermord på en ung pige - alene afdække og oplyse om sagens forløb, men læs også Lassens kommentar om sagen og Anne Skovbøllings svar her på sitet.

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer