fbpx

Assens har pladsen - til både dig, og din båd

Inkluder i Newsletter: Ja

I Assens har vi plads til dig og din båd. Det er budskabet, når Assens Marina og Assens Kommune inviterer indenfor på standen i messecentret i Fredericia, når den store bådmesse, Boat Show 2017, slår dørene op på fredag. Målet er at øge kendskabet til og fortælle om Assens, som et attraktivt sted for bådejere.

Danmarks eneste indendørs bådmesse tiltrækker bådejere og bådinteresserede fra hele landet og tilmed fra lande i Nordeuropa. Assens Marina og Assens Kommune er klar til at gå i dialog med de mange gæster fra deres stand i hal D.

- På messen sætter vi fokus på de muligheder, der er ved køb eller leje af bådplads i Assens Marina. Vi har moderne faciliteter til sikker håndtering af alle typer både op til 27 tons tunge lystyachter til konkurrencevenlige priser.
Den ideelle beliggenhed lige ud til Lillebælt sikrer, at du hurtigt kommer ud i åbent beskyttet farvand, hvor du har adgang til 23 attraktive steder og havne indenfor en afstand af max 20 sømil, forklarer formand for bestyrelsen i Assens Marina Hans Mørkebjerg.

Bo tæt på din båd – et bredt udbud af byggegrunde 

Assens Kommune er klar på standen med information om ledige byggegrunde og fortælle om kommunen som et godt sted at bo og leve.

- Det er fantastisk, at Assens Marina har inviteret os indenfor på deres stand. Messen er en oplagt mulighed for at synliggøre kommunen som et godt sted at bo og leve. Vi har nemlig plads til både dig og din båd. Vores grundsalgsmedarbejder er klar til at fortælle om muligheden for at bygge hus i kommunen. Der er både mulighed for at erhverve sig en grund i Assens tæt på marinaen, men vi har også skønne byggegrunde tættere på den fynske motorvej og Odense i bl.a. Vissenbjerg og Aarup, fortæller Søren Steen Andersen, borgmester i Assens Kommune.

Fakta

Boat Show foregår i Messe C i Fredericia den 24.-26. februar og 2.-5. marts 2017.
Assens Marina og Assens Kommune er på stand 3112 i hal D.

For yderligere oplysninger – kontakt venligst
Hans Mørkebjerg, formand for bestyrelsen i Assens Marina, tlf. 21 64 80 41, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.




Seneste nyheder





Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *