fbpx

World Sailings hovedkontor flytter

Inkluder i Newsletter: Ja

World Sailings hovedkontor, der ligger i Southampton, flytter til mere centrale lokaler i London. Flytningen kommer til at foregå i sensommeren 2017. Valget af London kommer efter en længere proces, hvor man har undersøgt mulighederne for nye egnede lokaler. En arbejdsopgave som var en af de første præsidenten for World Sailing, Kim Andersen, og de øvrige bestyrelsesmedlemmer har udført siden, de blev valgt i Barcelona i november måned.

Kriterierne som bestyrelsen har arbejdet med:

  • International by.
  • Gode forbindelsesmuligheder for World Sailings medlemmer og andre interesserede.
  • Muligheden for at beholde de nuværende medarbejdere.
  • International mangfoldighed med høj kvalitet - gerne et flersproget kontor.

World Sailing har i udvælgelsesprocessen evalueret byerne: Southampton, Geneve, Lausanne, London, Winchester, Madrid, Barcelona og Valencia. Southampton, London, Barcelona og Winchester blev nomineret af World Sailings bestyrelse i december 2016.

Nu har de så truffet en beslutning om, at World Sailings kontor kommer til at ligge i London. World Sailings præsident, Kim Andersen, udtaler: "Bestyrelsen og jeg har valgt den vej, som er bedst for World Sailing. Vi har selvfølgelig taget hensyn til World Sailings DNA som helhed - heriblandt de kompentencer og færdigheder som vi har brug for, så organisationen fungerer og er velsmurt. Samt det aspekt, at vi skal være en international organisation med muligheder for flersprogede kompetencer og tilgængelighed. Det hele har været nøje vendt, og vi er glade for at meddele, at vi har besluttet at flytte hovedkvarteret til London. Det vil være det bedste for organisationen og sejlsporten".

 




Seneste nyheder





★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Tursejlads

’En hel verden venter’ – nu også i København

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *