fbpx

Ufrivillige iværksættere, men med stor tro på fremtiden

Inkluder i Newsletter: Ja

Makkerparret bag PS Rigging, Per Meyhoff-Nissen og Svend Eskildsen, har kendt hinanden som gode kolleger og et stærkt team, først fra tiden som Nordic Mast og siden hos Southern Spars. Nu starter de egen virksomhed.

Southern Spars beslutning om at ændre strukturen i Europa, og nedlægge egen produktion og reparation, efterlod makkerparret med en gylden mulighed for at blive selvstændige, selvom de slet ikke havde spekuleret i den retning.

”Nej, vi havde det jo fint hos Southern Spars, men da først muligheden opstod, har det skabt en rigtig pionérånd og har været meget spændende. Og hårdt”, smiler de to iværksættere. ”For der er virkelig mange ting at forholde sig til som selvstændige, hvor man tidligere var ansat. Der er både administrative opgaver og en masse opgaver, vi ikke har erfaring med, men må arbejde os til. Heldigvis kan vi bruge det meste af tiden på det, vi kan allerbedst, nemlig arbejde med både og master”.

Vind i sejlet

Og der har været vind i sejlet fra dag et i den nyetablerede virksomhed.

”Southern Spars har hjulpet os fornemt på vej, og har blandt andet afstået grej og maskiner på meget favorable vilkår. Skulle vi have betalt markedspris for alt dette og købt fra nyt, havde vi næppe haft en ærlig chance”, siger Per Meyhoff-Nissen.

”Og så har aftalerne om at vi skal producere for dem også stor betydning. Ordrebogen er godt fyldt op allerede og flere andre kolleger i branchen har annonceret at ville bruge os også, så det er meget glædeligt”.

Første lejer på ny havn i Aabenraa

PS Rigging er den første lejer på den nye, store havn i Aabenraa. Havnen indrettes på det gamle kraftværk, Enstedværket, der aktuelt brydes ned i småstykker for siden at opstå som industrihavn igen.

”Vi har fået en fornem behandling af Aabenraa Havn, som virkelig har hjulpet os på vej i skikkelse af havnemester Henrik Thykjær og udviklingschef Peter Grove. Lokalerne er rigtig gode til vores formål og behov. Og at vi har fået en egen kaj at arbejde ved, er yderligere en stor fordel for både os og vore kunder”, glæder de nyslåede selvstændige sig.

Monteringsopgaver venter i hele Europa, mens man regner med at tage en betydelig markedsandel på reparationer og montering i det lokale marked Sydjylland og Nordtyskland.




Seneste nyheder





Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!





Udvalgte artikler *