fbpx

Southern Spars flytter og outsourcer værksted - PS rigging ser dagens lys

Inkluder i Newsletter: Ja

Det tidligere Nordic Mast flytter fra Rødekro til Alsion i Sønderborg, og samtidig outsources værkstedet til erfarent team af tidligere medarbejdere. Der bliver tale om et team bestående af Per Meyhoff-Nissen og Svend Eskildsen, der rigger og servicerer i nærområdet samt hele Europa, og samtidig skal bygge Dragemaster for Southern Spars globalt.

Der er indgået en eksklusiv kontrakt med de erfarne tekniker-kræfter, der samtidig overtager produktionen af master til Dragen for Southern Spars, som er et voksende marked og segment.

”Målet er at øge vores kundefokus og service yderligere”, siger Europadirektør for Southern Spars, Torben W. Jacobsen. ”Vi skal og vil gøre det, vi er bedst til, og arbejde endnu mere målrettet og effektivt i Europa til gavn for vore kunder”.

”Produktionen af de store master strømlines på vore produktionssteder i New Zealand, Sydafrika og Sri Lanka. I Europa vil forskellige partnere forestå montering og reparationer af vore maste med det nystiftede selskab PS Rigging som den absolut foretrukne og i øvrigt meget erfarne partner”, forklarer Torben W. Jacobsen.

Nye lokale i Sønderborg og Aabenraa

Salgskontoret flytter fra de hidtidige voluminøse og i de senere år også for store lokale på Bergensvej i Rødekro til det smukke Alsion centralt i Sønderborg ved havnen og blik på Alssund.

Værkstedet etableres på den gamle havnekaj ved det tidligere kraftværk, Enstedværket, i Aabenraa. Her får man blandt andet egen anløbskaj og monteringsplads, hvilket er en stor fordel i hverdagen. Firmaets navn bliver PS Rigging. Der bliver foreløbig tre ansatte.

”Vi sikrer PS Rigging kritisk masse i deres produktion og monteringsarbejde, og kan glæde os over, at vi allerede har kunnet fylde deres ordrebøger godt op i 2017”, siger Torben W. Jacobsen, der blandt andet har hyret PS Rigging til at montere en 45 meter høj mast til en 117 fods sejlkæmpe, som Southern Spars har solgt og produceret.

Nye produkter i horisonten

Southern Spars barsler med nogle nye innovative masteprodukter, som salgskontoret i Europa får særlig fokus på at promovere og sælge i den kommende periode.

”Vi glæder os til en god forestående europæisk sejlersæson i nye omgivelser med med gammelkendt serviceniveau og team. Og vi glæder os til at vise de nye spændende produkter frem inden længe, som vil ramme en helt ny målgruppe end Southern Spars hidtil har fokuseret på”, siger Torben W. Jacobsen.

 

Torben W. Jacobsen glæder sig til sæsonstarten.

 









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *