fbpx

Nyt Bådmagasinet på gaden

Inkluder i Newsletter: Ja

I december måned døde sejlsportslegenden Paul Elvstrøm i sit hjem i Hellerup efter længere tids sygdom. Paul Elvstrøm blev 88 år. Bådmagasinets februar nummer hylder naturligvis Paul Elvstrøm - manden der vandt fire olympiske guldmedaljer og et hav af andre internationale mesterskaber. Vi bringer et stort portræt af den mand, der har betydet så meget for dansk sejlsport.

Paul Elvstrøm

Brugt båd

Vi har også været på vandet for at teste en brugt Jeanneau 36i. Der er mange penge sparet ved at købe en nyere brugt båd. Det er godt nok den dyreste båd, vi har testet til dato i vores "Både for enhver" serie, men Jeanneau 36i er en rigtig god og velsejlende cruiser, der både er nem og tryg at sejle.

Jeanneau36i

Året der gik

2016 var et fabelagtigt år for dansk sejlsport. I Bådmagasinets store årskavalkade fortæller vi i billeder og ord om de mest mindeværdige stunder, medaljer og præstationer.

Aaret der gik

På kort langtur

Du kan også læse om familien Rubin fra Ebeltoft, der tog på en kort 'langtur' i Grækenland. Fire uger om bord på en langturssejler, hvor de fik store oplevelser og nye venner for livet. Trods forskellige interesser og rutiner fik alle noget ud af ferien.

Farmorgasterenlangturssejler

Det og meget mere. Alt dette for kun 65 kroner - med Bådmagasinet får du mest bådblad for pengene...

Køb Bådmagasinet online her.

(Online udgave af Bådmagasinet lige til at bladre i på din skærm eller tablet).









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *