fbpx

Glimrende julegave idé - Du kan nå det endnu

Inkluder i Newsletter: Ja

Vil du give en ny sejler, eller en gammel søulk, en enorm oplevelse, er dette årets julegave. Alle sejlere kender sejladsen og har ofte drømt om at prøve kræfter med den. Nu har du mulighed for at give dem det sidste puf.

Gavekort til Palby Fyn Cup

Står du og mangler en julegave til en sejler. Så er her et rigtigt godt bud. Nu kan du nemlig lave et gavekort på en start til Palby Fyn Cup. Udfyld skippers oplysninger og download hans helt unikke gavekort til en uforglemmelig tur rundt om Fyn.

Sidste weekend i maj løber Danmarks største kapsejlads igen af stablen. Mere end 300 både og op imod 2000 sejlere mødes i Bogense til årets sejlerfest.

Kapsejlads eller tur

Uanset om du man er kapsejler med ambitioner, eller blot vil have en sejleroplevelse med vennerne vil Palby Fyn Cup være et af årets absolutte højdepunkter. Havnen summer af liv både før, under og efter sejladsen. De mange både der følges ad, giver et sug i maven og når aftenen falder på, begynder en helt ny del af sejladsen.

Normalt foregår natten igennem det Sydfynske øhav og det er altid en helt speciel oplevelse. Hvor end man kigger hen, ser man lanterner så langt øjet rækker. Igennem Svendborgsund bliver det helt tæt og i let vejr hører man tydeligt hvad der sker på andre både.

Hent gavekortet her









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL





Udvalgte artikler *