fbpx

Nye NSS evo3 multifunktionsdisplays fra Simrad

Inkluder i Newsletter: Ja

Simrad NSS evo3 er udviklet til det ekstreme for at tilfredsstille de mest krævende sportsfiskere og motorbådsejere. NSS evo3 byder på en avancerede SolarMAX™ HD skærm, dual frekvens CHIRP ekkolod, glass-helm design og en forfinet brugerflade. Et antal avancerede funktioner og direkte forbindelser gør NSS evo3 serien til det oplagte valg til motor- og sportsfiskebåde over hele verden.

NSS evo3 serien omfatter 16-, 12-, 9- og 7-tommer modeller med en opdateret brugervenlig betjeningsflade med TouchSensible™ touch-skærm. Dedikerede taster og præcis drejeknap sikrer optimal betjening og kontrol også under sejlads - selv i udfordrende vejrforhold. Betjeningsfladen fungerer præcist og har udvidet scrollingfunktioner, som giver hurtigere adgang til forbundne produkter. Der er nyplacerede taster for EXIT, Power og MOB i skærmens hjørner for lettere genfinding.

Nemt at holde systemet opdateret

Ny intuitiv software med yderligere præcision - tryk-og-hold giver øjeblikkelig adgang til kontrol af den ønskede funktion. Indbygget Wi-Fi giver adgang til GoFree® online funktioner som hentning af ny software, køb af forskellige søkortløsninger, monitorering på smartphone og kontrol via tablet, som giver udvidet betjeningsflexibilitet og rækkevidde fra styrepladsen. Med GoFree® wireless og den nye Simrad Netværk Analyser Service Assistant, er det let for brugeren at holde hele sit system ajour med automatisk nedhentning og installation af software, ikke kun display enheden, men alle kompatible enheder forbundet via via NMEA 2000® eller Ethernet.

Vandtæt

Simrad SolarMAX HD display teknologi med høj opløsning, ekseptionel kontrast og udvidet synsfelt fungerer perfekt i direkte sollys så vel som i dæmpet belysning eller mørke. Optimerede niveauer for LED baggrundslys og kontrast sikrer et perfekt billede og dermed evnen til at se klart under alle tænkelige forhold. Vigtigst er dog at evnen til at modstå vand, der er løftet til et nyt niveau for at imødekomme den ene ting som alle forventer af et marineprodukt, nemlig at skærmbetjeningen fungerer perfekt, selv når den konstant oversprøjtes med vand. Salt- eller ferskvand ændrer ikke på funktionaliteten.

Simrad NSS evo3 multifunktionsdisplays tilføjer endnu et nyt kapitel til vores omfattende historie som producent af nogle af de bedste fritidsnavigationssystemer", udtaler Leif Ottosson, CEO, Navico. "Med førteklasses SolarMAX HD displays, dual kanal CHIRP og Netværk Dual ekkolodsteknologi er vi sikre på, at Simrad NSS evo3 bliver første valg for bådejere og sportsfiskere verden over".

NSS Evo3 er kompatibel med det mest omfattende udvalg af søkortteknologier på markedet, med Insight Genesis™ brugerkortlægning, C-MAP Insight PRO, C-MAP Lake Insight HD, C-MAP MAX-N+, Navionics® med flere. Søkort kan hentes direkte via den indbyggede Wi-Fi eller der kan indsættes to microSD kort med søkort.

Simrad NSS16 evo3, NSS12 evo3, NSS9 evo3 og NSS7 evo3 fås fra autoriserede forhandlere for:

NSS16 evo3 51.299,00 kr.
NSS12 evo3 32.699,00 kr.
NSS9 evo3 21.399,00 kr.
NSS7 evo3 13.999,00 kr.

NSS evo3 forventes på markedet i løbet af februar 2017. For mere information om Simrad NSS evo3 displays, NSS evo produkter eller hele det omfattende program af marineelektronik fra Simrad Yachting - se www.simrad-yachting.com.









World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk bræt ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...





Udvalgte artikler *