fbpx

Maritime julekalendere - gode sejler-præmier

Inkluder i Newsletter: Ja

December måned er lige med nedtælling til juleaften den 24. december, og det kan være hyggeligt at kombinere den søde ventetid med en julekalender. Flere maritime virksomheder har i år lavet julekalender, hvor man kan vinde fine præmier.

Hos Marine Proshop har man valgt at lave en skrabejulekalender, hvor man samler lodder. Jo flere lodder, jo større chance for at vinde hovedpræmien, der er en gummibåd til en værdi af 4.999 kroner. Man kan samle et lod per dag. Deltag i Marine Proshops julekalender her.

15202533 556145591248402 8394135055984697732 n

OneSails Danmarks julekalender.

Hos sejlloftet OneSails Danmark har man valgt at trække præmier hver dag. Bag kalenderlågerne gemmer der sig gode ting, så som gavekort, tasker, abonnement på Bådmagasinet og bøger - deltag i OneSails Danmarks julekalender her.

Hos Det Blå Danmark, der oplyser om uddannelses- og jobmuligheder i den maritime branche, kan man også deltage i en online julekalender. Hovedpræmien er en Sonos højtaler, men bag lågerne gemmer der sig også gavekort til Magasin, Elgiganten eller Humac. Find julekalenderen her.









Havne

Havnefoged søges i Sydsjælland

★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *