fbpx

Jena og Katja tildelt Nordeas udendørs pris for 2. gang

Inkluder i Newsletter: Ja

Nordea Fondens Gode Liv Pris - Udendørs Idrætspris uddeles til en idrætsudøver, et idrætshold eller en idrætsklub, som i den pågældende sæson, som har ydet et bemærkelsesværdigt resultat af social, sportslig eller i øvrigt almennyttig karakter. Prismodtageren skal udøve sin idræt og have aktivt medlemskab af en idrætsforening hjemhørende i Gentofte Kommune. Med en OL bronze medalje fra legene i Rio må 49erFX sejlerne Jena Mai Hansen og Katja Salskov Iversen fra Hellerup Sejlklub siges at kunne leve op til disse krav. Pigerne havde til prisoverrækkelse medbragt deres bronzemedaljer, som de stolt viste frem.

Prisoverrækkelsen fandt sted i mandags, hvor den daværende siddende formand for Hellerup Sejlklub, Jesper Kamp Nielsen, først kunne overrække pigerne en check på 10.500 kroner. Pengene var indsamlet blandt medlemmer og venner af sejlklubben.

Hanstoft

Jena og Katja var glade for at modtage Nordeas pris. Her sammen med Gentoftes borgmester Hans Toft og Jimmi Johannesen. Foto: Per Heegaard.

Dernæst blev Nordea Fondens Udendørs Pris overrakt til pigerne, der faktisk før har modtaget prisen - det var tilbage i 2014. Jena og Katja er faktisk også de første til at modtage prisen to gange. Stort tillykke.









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *