fbpx

November udgaven med JULEGAVE KUP

Inkluder i Newsletter: Ja

Højere procentsats men færre penge i kassen! Det er konsekvensen af afgiftsstigningen på sejlernes kaskoforsikring, fra 1 % til 1,34 %, som trådte i kraft tilbage i 2013.

Bådmagasinet dokumenterer i en stor artikel, hvor skadelig denne afgiftsstigning har været for bådbranchen og de danske sejlere, men du får naturligvis mange andre artikler i vores seneste udgave, som er på gaden i dag.

Fantastisk julekup

Ud over spændende læsestof, så har vi i år sørget for det nok bedste jule-gave-tilbud ’ever’.

Et årsabonnement + KOMMA’S HAVNELODS for kun 649,- det er simpelthen et røverkøb, hvis du hører til de mange som har den uundværlige KOMMA’S HAVNELODS om bord, så vil det simpelthen være tåbeligt ikke at slå til her.

Gælder også for trofaste abonnenter

Normalt når virksomheder hverver abonnenter, ja så gælder de gode tilbud rundt omkring kun nye kunder, hvad end det er et mobil-, tv-, avis-, eller magasin- abonnement, så kan man lige været hoppet med på vognen - og vupti, så dukker der et nyt tilbud op som man hellere ville have været en del af. Men sådan er det ikke hos Bådmagasinet.

Er du eksisterende abonnent, så kan du også gøre brug af dette favorable julegave tilbud.

Du køber bare, som alle andre, direkte her på vores site, anfører i kommentar feltet at du allerede ER abonnent, og så forlænger vi dit eksisterende abonnement med de 11 udgaver som udkommer i 2017.

HUSK - SOM ABONNENT FÅR DU ADGANG TIL ANDRE KANON TILBUD, OG LOG-IN TIL OVER 80 UDGAVER AF BÅDMAGASINET, ON-LINE ...

Når vi har registreret din betaling, og den nye udgave af KOMMA’S HAVNELODS er udkommet, sender vi den til dig – få lillemor til at pakke den ind, læg den under træet, og spil så rigtig overrasket når du pakker gaven op den 24. December - nemmere kan det ikke være. 

Hos Bådmagasinet får du mest bådblad for pengene...

Køb Bådmagasinet online her.

(Online udgave af Bådmagasinet lige til at bladre i på din skærm eller tablet).









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *