fbpx

Dansk Youth AC-hold tror på det og søger samarbejds-partnere og sponsorer

Inkluder i Newsletter: Ja

Der var en rigtig god stemning og positiv feedback til det danske Youth America’s Cup hold, og de unge sejlere afventer nu den officielle afgørelse efter en god afslutning på deres udtagelse.

Den afsluttende del af de unge danskeres udtagelse mod Red Bull Youth Ameria’s Cup blev sejlet på floden Tajo ud for Portugals hovedstad Lissabon. Her skulle Act 7 af Extreme Sailing Series finde sted, og de unge fik lov til for anden gang at koble sig på det danske SAP Extreme team. Væsentlig mere selvstændigt fik de unge gjort GC32’eren klar til sejlads og fik træningen sat igang.

Efter fem gode dage med træning, havde holdet fået godt styr på båden i den lidt kraftigere fastlandsvind, og nåede således en topfart på næsten 60 km/t.

På sjette dagen blev der holdt møde med de østrigske projektansvarlige, der tilkendegav stor tilfredshed med hvad danskerne havde vist. Samtalen kom derfor hurtigt til at handle om fremtidige træningsmuligheder, udvælgelse af holdet og overnatningsmuligheder på Bermuda.

Den “letteste” del er dermed ovre. Mens der ventes på den officielle afgørelse, er spørgsmålene altså, hvor man kan få mest træning for pengene, om der kan spares penge på andre måder og frem for alt hvem der skal være med til at støtte det hele.

Crowdfunding

Selvom holdet fik den optimale løsning til udtagelsen, var der stadig udgifter på mellem 75-80.000 kr, til f.eks fly, lejligheder og mad til det otte mand store hold. Derfor er der blevet oprettet en crowdfunding, som du finder via linket her.

Til nytår skal tilmeldingsgebyr og diverse, som udgør de første 500.000 kr. betales. Møllehjulene er i fuld sving for at få skabt et setup, der kan gøre det attraktivt for firmaer at indgå i et samarbejde.









Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 





Udvalgte artikler *