fbpx

Sailing Champions League: To danske hold er klar

Inkluder i Newsletter: Ja

To danske hold er klar til årets helt store finale blandt sejlklubber verden over, når prominente Porto Servo på Sardinien lægger hus til Sailing Champions League som starter i morgen. Formatet i Sailing Champions League betyder at det faktisk er sidste års vinder, som stiller til start året efter, og der har været afviklet et kval-stævne blandt de bedste to'ere. 

Skovshoved er derfor automatisk deltager, som vinder af Sejlsportsligaen 2015, og Hellerup Sejlklub har, blandt to'erne, kvalificeret sig via et kval-stævne i St. Petersburg.

Bådmagasinet talte med Peter Wolsing, umiddelbart inden afrejsen til Sardinien. Peter er på Sardinien i sin egenskab af præsident for den nystiftede forening af sejlklubber som deltager i liga'er verden over.

For Skovshoved stiller Lars Nordbjerg som skipper, og med om bord har Lars - Jakob Groth, Frederik Rask og Jan Schlüter.

For Hellerup er det den rutinerede OK-jolle sejler Bo Petersen som skipper, og Bo har Frederik Hojgaard Berg, Niels Thorbjørn Ipsen og Konrad Floryan med om bord. 

De første sejladser starter fredag. Lørdag og søndag vil sejladserne blive live streamet live fra kl. 12 til 16 via linket her

pc 9743

Solen var skarp i skyggen under træet ;-) ... Her Hellerup Sejlklubs team som denne weekend er på Sardinien for at deltage i Sailing Champions League. Foto: Per Heegaard









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *