fbpx

Halsskov Havn skal forvandles til et Søsportcenter

Inkluder i Newsletter: Ja

Den sidste færge lagde til i Halsskov den 14. juni 1998. Siden har der ikke været stor aktivitet i havnen. Det vil byrådet i Slagelse kommune nu lave om på. På mandag skal byrådet beslutte, om man vil bruge en halv million kroner på et prospekt, der omhandler et stort søsportscenter. Centret skal samle alle vandsportsklubberne i et område, hvor faciliteterne bliver fantastiske.

"Det er godt for området, det er godt for brugerne. Det glæder mig, at der er stor lokal opbakning fra borgere og foreninger. Vi får masser af synlighed og opmærksomhed hos de mange, der benytter Storebæltsbroen. Der er naturligvis de økonomiske udfordringer og de nedslidte moler, men projektet kan jo tages i etaper. Jeg er overbevist om, at det bliver et ja fra byrådet til at fortsætte med planerne", udtaler borgmester Stén Knuth til Sjællandske.

796124 950 1200 0 21 2425 1675 2

Sådan kunne aktiviteterne fordele sig for området.

Arkitekten Julien De Smedt har efter møder med vandsportsklubberne i kommunen og Danmarks Idrætsforbund tegnet skitser til, hvordan søsportscentret kunne se ud. Disse indeholder blandt andet et 27 meter højt tårn i skarpe farver, der både fungerer som udsprings- og klatretårn.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *