fbpx

Søndag er Havnens Dag - oplev alverdens aktiviteter på 45 havne i dag

Inkluder i Newsletter: Ja

Vild med Vand projektet afholder i dag søndag den 29. maj eventen "Havnens Dag". Ikke mindre end 45 havne deltager i den landsdækkende begivenhed. Vild med Vand projektet er til for at vække maritime drømme med aktiviteter og gode oplevelser på havnen og havet.

De deltagende havne har selv medvirket til at udvikle konceptet og programmet for Havnens dag. I løbet af sæsonen vil havnene også løbende lave tiltag for at vække interessen for maritime aktiviteter. Men i dag gælder det altså Havnens Dag, som TV-værten Bubber har reklameret for på blandt andet TV og Facebook. Bubber er i øvrigt ambassadør for Vild med Vand projektet, og han håber, at hans passion for vand og lystbådehavne vil smitte af på den potentielle million danskere, der i følge en Gallap-undersøgelse gerne ville dyrke en fritidsinteresse knyttet til havet, hvis de fik muligheden.

"Der er en helt speciel stemning i en lystbådehavn. Alt foregår i et hyggeligt og mere roligt tempo, og du kommer ned i gear på en dejlig måde. Hvis du ikke på egen krop har mærket, hvor fedt det er at være på vandet, og hvor meget energi du får af lystet og den friske luft i en lystbådehavn, så aner du jo ikke, hvad du går glip af. Derfor er Havnens Dag en unik mulighed for danskerne til at tage et smut ned i den nærmeste Vild med Vand havn og få gratis smagsprøver på de mange forskellige vandoplevelser, som havnene byder på", udtaler Bubber.

Kæmpe program

Hver havn kører med hvert sit program for dagen, så det er forskelligt, hvad du kan opleve og prøve i de forskellige havne. Her er et lille udpluk fra Havnens Dag programmet:

  • På Furesøen ved Yachtklubben Furesøen er det muligt at komme ud at prøve en Rand Picnic båd, der er en ny-udviklet el-båd, der næsten lydløst driver båden gennem vandet. Man har også mulighed for at få en tur i en sportsbåd, hvis det skal gå lidt stærkere.

 

  • I Frederikshavn Marina kan man få en demonstration af nødblus og nødraketter, som alle sejere jo bør have med om bord på båden. Hvad skal man være opmærksom på - og hvordan virker de forskellige udgaver?

 

  • I Svendborg kan man komme ind på Danmarks nye museum for lystsejlads med rabat. Ligesom Riggerne holder deres værksted åbent for besøgende. Her kan man opleve et riggerværksted, men også købe unikke tasker, sailbags og armbånd.

 

  • På Egå Marina er Dansk Marine Center til stede med flere af Bavarias både. Det er også muligt at komme ud at prøve at sejle kajak, SUP eller en sejlbåd.

13322074 537859743083196 1210793929786954917 n

Det er også muligt at prøve kræfter med disse oppustelige bolde på Egå Marina.

  • I Lynæs Havn er det muligt at prøve kræfter med en skaterbane, der ligger ude i vandet. Man opfordes til at huske badebukserne, hvis man vil skate.

Find en Vild med Vand havn nær dig her.









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *