fbpx

Ambitiøse 49erFX piger på sponsorjagt

Inkluder i Newsletter: Ja

49’erFX Team Bendix & Andersen bestående af 21 årige Katrine Bendix Krogh fra Aarhus og 20 årige Christina Andersen fra Middelfart har store ambitioner for sæson 2016, hvor målet er at blive top 10 ved ungdoms VM i august måned. Men her stopper de ambitiøse pigers forventning til sig selv ikke, længere ude i fremtiden er målet nemlig at repræsentere Danmark ved OL i Tokyo i 2020.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der virkeligt skal investeres ud over det sædvanlige for at mål som disse. Investeringerne er menneskelige og økonomiske, så sideløbende med et hårdt træningsprogram søger de energiske piger for tiden sponsorer som vil støtte projektet økonomisk, så konstant vedligehold af materiel, rejser, træningsophold i udlandet med videre muligøres.

BendixAndersen

Aarhus Sea Shop og Magic Marine har indgået et samarbejde med teamet som sikrer, at Katrine og Christina er klædt på både på vandet og på land de næste par år. "Vi har med dette samarbejde hjulpet Team Bendix og Andersen videre og sikret, at pigerne nu kan fokusere på træningen, selv om de fortsat skal arbejde med at finde yderligere et par sponsorer som vil støtte projektet med et betydeligt økonomisk støtte", siger Allan Borch Madsen fra Aarhus Sea Shop og fortsætter "Katrine og Christina har viljen og pigerne er målrettede, det er vigtige egenskaber, hvis man vil nå så ambitiøse mål, så vi tror på projektet”.









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?





Udvalgte artikler *