fbpx

Spændende nyhed - Marex 310 Sun Cruiser

Inkluder i Newsletter: Ja

Marex Sun Cruiser 310 er blevet bygget i forskellige udgaver i perioden 1988-2015, og modellen har været en stor salgssucces for det norske Marex værft. Det er hen over årene blevet til imponerende 630 styks. Men nu kommer Marex Sun Cruiser endelig i en ny udgave. Båden får Verdenspremiere på den norske bådmesse "Båter i sjøen" til september 2016, men det danske publikum kan også opleve båden på Hanseboot i Hamborg til september.

Opsummeret om Marex Sun Cruiser 310 kan man sige, at grundtanken er den samme - men alt er bare blevet meget bedre.

Cockpittet

En kombineret dagcruiser og feriebåd i en båd. I cockpittet finder man en stor siddegruppe, som hurtigt og nemt kan ombygges til en stor solseng. Siddegruppen er så stor, at den sagtens har plads til, at ti personner kan sidde rundt om bordet. Praktisk, da der ikke findes salon om læ.

Skipper sidder godt på et dobbeltsæde, og konsollerne er praktisk placeret lige bag ved rattet. Der findes et sæde til en passager i bagbord side. Helt agter findes en stor badeplatform, og Marex Sun Cruiser 310 har ligesom Marexs øvrige modeller store opbevaringsrum agter, hvor fendere og andet udstyr kan placeres. Langs siderne er der god plads til, at man kan passere for at nå stævnen.

Marex cockpittet

Marex Sun Cruiser 310's cockpit.

Skorget er let plannende og bygget til en motor på drev. Styrekonsollen er ergonomisk udformet og har et ukompliceret dashbord med plads til en stor plotter.

Pantryet

Ved døråbningen ud til cockpittet har Marex placeret et rummeligt pantry, så der let kan kokkeres om bord. På grund af placeringen og den store døråbning ud til cockpittet vil det føles som at lave mad i det fri. Dørerne til kahytterne gør pantryafdelingen til en lukket sektion om bord. Der er masser af skabs- og skuffeplads i pantryet og en køleboks på hele 170 liter.

pantry

Pantryet om bord på Marex Sun Cruiser 310.

Forkahytten

Om læ findes to dobbelt kahytter. Den rumlige forkahyt har fuld ståhøjde på 1.91 cm og en stor dobbeltseng.

forkahyt

Forkahytten.

Den anden kahyt er central placeret i båden, og også den har god plads. Sengen er 160 cm bred, og gennem de velplacerede vinduer har man udsigt til vandet. Foran sengen er der placeret en meget praktisk lille bænk. Ligesom i forkahytten er ståhøjde på 191 cm.

kahyt2

Midterkahytten om bord på Marex Sun Cruiser 310.

Toilettet om bord er praktisk placeret mellem de to kahytter. Også her kommer der meget lys ind fra et stort vindue. Det er også muligt at tage et bad.

toilet

Toilettet om bord, hvor der også er plads til at tage et bad.

Marex arbejder hele tiden på at forbedre og udvikle nye kalecheløsninger. Naturligvis også til Marex Sun Cruiser 310. Over cockpittet sidder to store skydetagsluger med kalechedug. Siderne i kalechen kører på skinner i taget, og kan trækkes ud af kaleche garagen på hver side af targaen. Man kan faktisk lukke båden ned på under et minut. Der er også mulighed for at placere 300 Watt solcellepanel på toppen.

I Danmark forhandles Marex bådene af Reese Marin i Aabenraa.

Specifikationer Marex Sun Cruiser 310

Længde: 9.46 m

Bredde: 3.24 m

Dybgang: 1.07 m

Vægt: 4.500 kg

Kahytter: 2

Dieseltank: 500 L

Septiktank: 150 L

CE kategori: B

 

 

 

 

 

 

 




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *