fbpx

Der graves og bores i Aarhus

Inkluder i Newsletter: Ja

Aarhus Internationale Sejlsportscenter har længe levet som idé, tegninger og forskellige modeller. Men nu er det første spæde spadestrik taget, idet entreprenørfirmaet Aarsleff er gået i gang på byggegrunden på Aarhus Havn. Aarhus Internationale Sejlsportscenter forventes at stå færdigt i foråret 2018, og har et budget på 78,5 millioner kroner.

AarhusKort

Her bygges Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

Aarsleff foretager netop nu tyve prøveboringer på grunden, der skal bruges til det forberedende arbejde, som bygherren Fonden Aarhus International Sejlsportscenter gennemfører i forbindelse med udarbejdelse af licitationsmaterialet til byggeprojektet.

Boringerne skulle gerne løfte sløret for, hvad der gemmer sig i undergrunden på Bugtpromenaden. Når man har resultaterne, kan Fonden gå videre med udbudsmaterialet. Efter sommerferien forventer man at kunne skrive kontrakter med entreprenørerne, der skal stå for anlægsarbejdet af Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

Sejlsportscentret er tegnet af arkitektfirmaet Entasis A/S. Centret vil blive realiseret med væsentlige bidrag fra A.P. Møllers Fond, Salling Fondene, Nordea-fonden og Aarhus Kommune.




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *