fbpx

Horsens Sejlklub tilbyder anderledes business koncept til erhvervslivet

Inkluder i Newsletter: Ja

Det er populært som virksomhed at booke teambuiling kurser hos diverse danske sejlklubber og match race centre. Erhvervslivet har nemlig opdaget fordelene ved det at få en båd i fremdrift og derefter deltage i kapsejlads mod andre. Kapsejladsbanen er et virkningsfuldt træningsmiljø for samarbejde, kommunikation og strategi.

I Horsens Sejlklub har man en lang tradition for at afvikle Picca Automation Business Cup, hvor erfarne sejlere og nybegyndere kan kapsejle med og mod hinanden. I år afvikles begivenheden den 11. juni 2016.

match28

Der sejles i Match 28 både.

Eventen henvender sig virksomheder, og Horsens Sejlklub stiller to såkaldte ekspert gaster til rådighed for besætninger, der ikke har nogen eller begrænset erfaring. På den måde løftes niveauet om bord mærkbart. Når en besætning ikke er i dyst på vandet, kan de følge de øvrige sejladser fra ledsagerbådene eller på land - hvilket også giver stof til eftertanke, når man ser andre besætninger træffe hurtige beslutninger, der har konsekvens på kapsejladsbanen. Der sejles tæt på land, så eventuelt familie og venner kan heppe med og se på. Dagen afsluttes med stor gallamiddag lørdag aften i sejlklubbens restaurant.

570x280px

I år er der plads til 14 besætninger i Picca Automation Business Cup, og man dyster i Match 28 både på logiske op-ned baner. Tilmelding sker til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.senest den 20. maj 2016. Se mere her.




Seneste nyheder

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Sejlads i det nye klima






Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *