fbpx

Eventen ØRC solgt til KDY

Inkluder i Newsletter: Ja

Eventen, kapsejladsen, og arrangementet - Øresunds Rally For Cruisers, bedre kendt som ØRC, som egentligt startede som en spøg for ganske få år tilbage, er solgt til KDY.

KDY's formand Lars Ive og idemanden bag ØRC Mads Christensen, er sent torsdag aften blevet enige om en handlen, hvor KDY betaler på 750.000,- kroner for at overtage denne populære event.

Lars Ive udtaler, 'Vi har længe i KDY ledt efter en sejlads, Rally eller andet der kan samle klubbens medlemmer. Det kan ØRC. ØRC er åbent for Motor og sejlbåde, Kvinder, mænd, unge og gamle'. Det er perfekt for os vi direkte kan overtage et koncept som har vist sig virker. KDY har ud over det knowhow og mandskab til at udvikle sejladsen til endnu større højder. Allerede nu arbejdes der på en ØRC-reverse, hvor sejladsen går fra Malmø til København, med stor fest på Operaen i København.

Mads Christensen udtaler, Vi er sindssyg glade for at ØRC's fremtid nu er i sikre hænder. Det har været hårdt at udvikle, arrangere, stifte familie og samtidigt arbejde så meget som vi alle fire gør. Vi glæder os til at være med til ØRC som deltager allerede i år. Men først skal dette fejres hvor vi alle 4 arrangører vil invitere vores familier på en jorden rundt rejse i august måned.

ØRC er på ganske få år vokset sig så stor, at de i dag faktisk er Danmarks største sejler-event øst for Storebælt, hvor hele 500 'sejlere' deltager. Det er KDY's mål at forsøge at doble dette antal, så 1.000 deltager inden for få år, men et af problemerne er blandt andet at man i dag skal have pas med til Sverige, og det øger naturligvis de krav der stilles, for at udvikle videre på sejladsen. 









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *