fbpx

Marine Proshop udvider med nye forretninger

Inkluder i Newsletter: Ja

Marine Proshop kæden tæller nu hele 15 velassorterede bådudstyrsbutikker fordelt over hele landet. Flere af dem med eget service værksted, som kan hjælpe med installationer og service af motorer og
andet grej. Marine Proshop kæden håndterer kampagner og markedsføring centralt, så butikkerne kan fokusere på at give ekstra service i butikken.

Nyt medlem

Marine Proshops nyeste medlem, Fiskekortet.dk, servicerer de nordjyske kunder fra den nye flotte butik med værksted på adressen H. C. Ørstedsvej 9 i Frederikshavn. Claus der ejer og driver butikken er kendt for sin viden om marineelektronik, men de seneste år er hans butik begyndt at favne bredere. Claus er selv sejler og trollingfisker og ved, hvad godt udstyr betyder om bord på en båd.

En af landets største

Sidste år blev kæden forøget med en stor flot butik i Kolding. Dansk Marineudstyr er blandt landets
største butikker. Martin overtog for et par år siden butikken, og fandt en god sparringspartner i Marine
Proshop kæden.

Derudover sluttede Lynæs Marinecenter på Nordsjælland sig til kæden i efteråret 2014, fra den lille hyggelige butik på Lynæs havn driver Søren en velassorteret marinebutik. Søren er selv passioneret sejler og har stor viden omkring sejlbåde, hvorfor du altid kan få et godt råd af ham.

Find din nærmeste Marine Proshop butik på www.marineproshop.dk









★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *