Ny ClubSwan50 Class ser dagens lys. Båd nummer 1 har forladt formen og nummer to er på vej.

Præsentation af ny eksklusiv ClubSwan 50 Class

24-03-2016 06:26 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Tirsdag afslørede et af verdens mest eksklusive bådværfter Nautor Swan deres seneste tiltag - en ny ClubSwan 50 Class er født, og tyske Jochen Schumann er med fra start som præsident.

Den ser mega potent ud, bygget i carbon/fiber sandwich, og konceptet er på plads for denne flotte nye klassebåd. Nu forventer jeg ikke at se specielt mange af slagsen herhjemme, og det er da også Yachtklubber som New York, Costa Esmeralda på Sardinien, og Palma som nævnes som fremtidens 'legeplads' for den nye klasse.

En båd har forladt formen, og den næste er under bygning, og inden året er omme burde der være 5 både med vand under kølen. Samlet ligger planen også klar for stævner frem mod et VM, som tænkes afholdt i 2018.

Nu forventer jeg som tidligere nævnt ikke mange i de danske farvande, men det kan være jeg tager fejl! I følge den danske importør Top Yachts Lars Vestergaard, ja så har flere faktisk vist interesse, og der er ligefrem fremvisning på værftet til danske kunder, sådan.

I den forbindelse kan jeg også lige nævne at der nærmest er tale om en 'prisbombe' fra Swan. Kun 1 mio. Euro (7.500.000,- Dkr. red.) for en sejlklar version af den nye 50 fods Swan. Sammenlignet med en TP52 er det jo tæt på ½-pris.

Vi glæder os rigtig meget til at se den nye racer på vandet, og hvem ved - måske dukker der en test op af båden i vores trykte udgave af Bådmagasinet?

Nyd præsentationsvideoen her:

 

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer