Mads Christensen (den rigtige) - Sofus Pedersen og Kent Kristensen står sammen med Mads Elleskov bag det nye maritiem center på Nordhavnen i Helsingør.

One Sails åbner nyt sejlloft - reception 1. april

19-03-2016 07:21 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

One Sails, som kan fejrer 1 års fødselsdag samme dag, giver sig selv den bedste gave man kan få, ved at åbne nyt sejlloft i Helsingør. Samtidig bliver One Sails en del af det helt nye maritime erhvervscenter som samtidig slår dørene op på Nordhavnen, og en af medstifterne Mads Christensen udtaler til Bådmagasinet, "Vi åbnede OneSails Danmark første april sidste år. Hektisk var det, og åbningsreception nåede vi ikke. Det roder vi bod på nu med 1 års fødselsdag, samt åbning af vores spritnye sejlloft på Helsingør Nordhavn. Med det nye loft bliver vi mere fleksible, specielt på leveringstiden samt ikke mindst på servicen, som vi ønsker er i top. Det stolte gamle bådværft, som nu bliver til Maritim Center Helsingør, er et stort skridt i retningen af vores store mål, som er at kunne hjælpe og servicere alle sejler"e.

Fest med manér

Og det bliver ikke som enhver anden åbningsreception, næ her er der lagt op til fest når Blærerøven alias Mads Christensen kommer forbi, og giver alle gæsterne et par borgerlige ord med på vejen. Og som om det ikke var nok, så har det unge sejlloft minsandten også fået selveste borgmester, som godt nok er på barsel, Benedikte Kiær til at komme og sætte kulør på festen.

En drøm går i opfyldelse

Nu er det ikke kun One Sails som står bag Maritim Center Helsingør. Sejlervennen til teamet bag One Sails, direktøren i Renell A/S Mads Elleskov, har længe gået med en drøm om at skabe dette maritime center i Helsingør. "Vi har længe haft en drøm om at etablere et center, hvor alle slags sejlere, fra sejlsportsfolk til lystfiskere, kan blive totalt serviceret, lige fra at leje og købe både, til service og vedligeholdelse, samt naturligvis at få syet og repareret sejl og markiser", udtaler Mads Elleskov som selv er meget aktiv sejler.

Der kommer virkelig til at ske noget i den smukke gamle bygning. Kilder tæt på Bådmagasinet oplyser at et mini-bryggeri flytter ind ved siden af, og så skulle der åbne en cafe ud mod havnen.
Man kunne godt forestille sig, at terrassen ud mod havnen kan gå hen og blive et tilløbsstykke en herlig sommerdag, mens du får dit maritime udstyr serviceret inde hos naboen.

Kom til reception fredag den 1. april fra kl. 14 - 18

MaritimcenterMadsblærerøv

Hent invitationen som pdf fil her

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer