Claus Hovgaard vandt DM i Virtual Skipper.

Claus Hovgaard vinder DM i Virtuel Skipper

18-03-2016 06:32 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Den 12. marts blev der afholdt DM i Virtual Skipper i Vejle. Virtuel Skipper er en kapsejlads, der foregår på computeren. Claus Hovgaard fra Sejlklubben Neptun Vejle blev vinder efter en række flotte sejladser.

Stort tillykke til Claus Hovgaard og en flot danmarksmester i Virtual Skipper, hvor der virkelig var kamp til stregen i toppen. Før den sidste sejlads lå Claus Hovgaard tre points fra førstepladsen, men en stabil og koncentreret indsats førte til guld, og nu med tre point til båden på andenpladsen.

22 sejlere stillede op til virtual skipper, hvor de 16 var mødt frem i klubhuset i Vejle, og resten sejlede hjemmefra. Heraf var seks lokale sejlere fra Sejlklubben Neptun Vejle. Selv om det foregik i Vejle, så blev der sejlet i alt syv løb på eksotiske destinationer som San Francisco og farvandet omkring Kina.

DSC 1738

Uden for PC skærmen er Claus Hovgaard også en habil sejler. Sidste år vandt han VM bronze i H-båd, der blev sejlet på Gardasøen i Italien.

Med stor koncentration blev bådene styret på PC'en og programmet giver den enkelte båd en straf, hvis kapsejladsreglerne ikke bliver overholdt. Spillet Virtual Skipper virker meget realistisk, og man får virkelig øvet kapsejdsreglerne og trimmet sin taktik.

For to år siden afholdt Vejle også DM, og siden har de lokale øvet flittigt hver torsdag i vinterhalvåret. Det har højnet niveauet i Vejle, og Claus Hovgaard sætter nu kronen på værket ved at vinde DM.
DM i Vejle blev afsluttet med bøf på grillen og hyggeligt samvær.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer