Korsør Lystbådehavn har ligesom andre danske havne ledige pladser. Foto: Trine Søe

Ingen købere til ledige andele i Korsør Lystbådehavn

21-03-2016 06:46 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Flere andelshavere i Korsør Lystbådehavn kigger langt efter købere til deres bådpladser, som de ikke længere skal bruge. Mange ældre sejlere sælger i disse år deres båd for at gå på land - kroppen vil ikke længere et liv til søs. Båden er forholdsvis nem at komme af med i et marked, der igen rører på sig. Værre ser det ud for bådpladserne - her er ingen købere!

"Vi har over 50, der gerne vil sælge deres andele. Så det er faktisk en ret ulykkelig situation", udtaler formand for Korsør Lystbådehavn, Karl Sigsgaard. Lystbådehavnen i Korsør består af 375 andele til både og 50 andele til joller.

Flere andelshavere har valgt at sælge deres andelsbevis til en lavere pris end den pålydende værdi - blot for at slippe af med bådpladsen. En udvikling ikke alle andelshavere er lige glade for. På den kommende generalforsamling den 7. april i Korsør Lystbådehavn er der stillet forslag om, at havnen opkøber alle eller nogle af de andele, der er til salg. For at det kan lade sig gøre, skal havnen optage eller omlægge lån.

Hvordan ser det ud i din lokale havn? - er der mange ledige pladser?

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer