fbpx

Ingen købere til ledige andele i Korsør Lystbådehavn

Inkluder i Newsletter: Ja

Flere andelshavere i Korsør Lystbådehavn kigger langt efter købere til deres bådpladser, som de ikke længere skal bruge. Mange ældre sejlere sælger i disse år deres båd for at gå på land - kroppen vil ikke længere et liv til søs. Båden er forholdsvis nem at komme af med i et marked, der igen rører på sig. Værre ser det ud for bådpladserne - her er ingen købere!

"Vi har over 50, der gerne vil sælge deres andele. Så det er faktisk en ret ulykkelig situation", udtaler formand for Korsør Lystbådehavn, Karl Sigsgaard. Lystbådehavnen i Korsør består af 375 andele til både og 50 andele til joller.

Flere andelshavere har valgt at sælge deres andelsbevis til en lavere pris end den pålydende værdi - blot for at slippe af med bådpladsen. En udvikling ikke alle andelshavere er lige glade for. På den kommende generalforsamling den 7. april i Korsør Lystbådehavn er der stillet forslag om, at havnen opkøber alle eller nogle af de andele, der er til salg. For at det kan lade sig gøre, skal havnen optage eller omlægge lån.

Hvordan ser det ud i din lokale havn? - er der mange ledige pladser?




Seneste nyheder





★ Artikel

★ Er CE-mærkning din garanti for sikkerhed?

SailGP

Barselsvikaren - nu med fast job

Kort nyt

KDY Sharks på podiet i Portugal

Kort nyt

Museet for Søfart står til at miste millioner af kroner

Kort nyt

Træk en kajak i automaten på Rørvig Havn

Kort nyt

Sejlsportens store succes: Kvinderne stormer frem

Kapsejlads

Rindom topper verdensranglisten

Kapsejlads

Ocean Globe Race: 5.000 sømil uden varm mad og kaffe?





Udvalgte artikler *