fbpx

Holbæk Bådcenter er desværre snart historie

Inkluder i Newsletter: Ja

For 46 år siden, tilbage i april 1970 åbnede familien Hedegaard Holbæk Bådcenter. Et lille skur på hjørnet af Stenhusvej og Omfartsvejen skulle bliver til det der igennem årene voksede sig stort som Holbæk bådcentret. Den 31. marts er det slut, her lukker forretningen, det skriver sn.dk

60-årige Henrik Hedegaard, der har arbejdet i forretningen siden teenageårene, og som overtog bådcentret af sin far, Jens Jørgen, for 20 år siden, går på pension. Og det er desværre ikke lykkedes at sælge bådcentret, med den markante placering lige over for megacentret.

"Det er da vemodigt, især fordi kunder, vi har haft i mange år, kommer og siger, det er ærgerligt, at vi lukker. Men jeg stopper, fordi jeg aldrig har prøvet at holde fri i længere tid, og det glæder jeg mig til", udtaler Henrik Hedegaard til sn.dk

For et halvt år siden satte han den 10.200 kvadratmeter store grund med 3150 kvadratmeter bygninger til salg for 25 millioner kroner.

Hvis man ikke lige har det beløb, kan man stadigvæk drive virksomhed fra grunden. Henrik Hedegaard vil nemlig helst leje bygningerne ud. Ifølge lokalplanen skal der enten sælges både, biler, campingvogne, møbler eller være et byggemarked på grunden.

Bådcenter-ejeren tror, det mest realistiske er, at en brugtvognsforhandler lejer sig ind eller en forhandler af campingvogne, der samtidig kan fortsætte med at sælge både. Men i første omgang kommer bygningerne til at stå tomme, for der har ikke rigtig har været nogle interesserede.

I øjeblikket kører Holbæk Bådcenter et stort ophørsudsalg, og påskelørdag den 26. marts serverer firmaet øl og pølser til folk, der kigger forbi.









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *