fbpx

Ylva sejlere fik forårsfornemmelser - og ny formand

Inkluder i Newsletter: Ja

Med de smukkeste rammer, der findes i SejlerDanmark, lagde det hæderkronede og kvalitetsstærke Walsted Bådværft lokaler til rundvisning og Tema-dag for YlvaKlubben.

Bådmagasinet har fra den passionerede Ylvasejler og ejer af Elvira Madigan - Flemming Fjord, modtaget denne inspirerende beretning, fra Ylva sejlernes Tema-dag. 

Vi blev forkælet af Walsted Bådværft med solskin, masser af superklargjorte både, tips og tricks til vedligeholdelse og forbedringer af ”vores både”. Men vi fik også en dokumenteret gennemgang af de nødvendige ”hovedreparationer”, som Walsted har gennemført på adskillige Ylvaér gennem tiden.

Vi må erkende, at vi har en ”vedligeholdelses-pligt” af vores både, og hos Walsted fik vi en positiv belæring om ”de ømme punkter” på vores båd, som vi skal være særlig opmærksomme på. Vi fik simpelthen dokumentation for, at der til værftet gennem tiderne var ”indleveret” Ylvaèr, der hvis de havde været biler, så havde de fået klippet nummerpladerne på grund af den manglende sikkerhed. Men vi fik også klart og objektivt konstateret, at alt fra vedvarende vedligehold eller en omfattende ”hovedreparation”, kan resultere i et yderst lækkert, kvalitetssikkert og smukt resultat.

I over 2 timer var der i Walsted Bådværft hyggelige kantine efterfølgende en udbytterig sejl/trim-snak med OneSails, der var fremmødt med særdeles veloplagte og formstærke Mads Christensen og Sofus Pedersen.

Med en ”know-how”, som vi kun sjældent har mødt, matchede både Mads og Sofus de fremmødte og forventningsfulde sejlere. Alle forventninger blev fuldt ud indfriet – og lidt til.

Nye trim-fiduser, nye materialer, nyt design fra Onesails og det hele dejligt krydret med masser af humor.
Jo... Ylva-sejlerne blev inspireret, undervist og underholdt. Alt sammen i forårets spæde fremtoning over det smukke Svendborg Sund.

Vi sluttede denne lærerige lørdag med en generalforsamling i Thurø Sejlklubs hyggelige klubhus. Her blev den afgående formand, Andreas Christensen, - selvvalgt på grund af arbejde – ”klappet hjem” med vores omdiskuterede kampråb og med et håb om på gensyn.

Ejer af vel nok Danmarks smukkeste Ylva, DEN 17, Skjoldungen, Finn Hjerrild Nielsen, Hejlsminde blev uden modkandidat valgt til ny formand.

Da vi befinder os i året, hvor vi skal fejre vores 40-års Jubilæum, er vi i Ylva-klubben klar til de udfordringer, festlige sammenkomster og de masser af sejladser, der venter i 2016.

 









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *