Jena og Katja på Mallorca i flyverdragter, da sommeren ikke er kommet endnu. Foto: Jena & Katja.

Jena & Katja klar til at indtage Mallorca

09-03-2016 12:11 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Danmarks 49erFX piger ved de kommende olympiske lege i Rio, Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen, er taget til Mallorca. Her står den på træningslejr med deres træner Peter Hansen de næste to uger. Pigerne glæder sig allerede og udtaler på deres Facebookside: Vi glæder os til at føle smerten. Sommeren er endnu ikke kommet til Mallorca, og der er kun en 11-15 grader med regn og svag vind, derfor trækker pigerne i flyverdragter, når de ikke træner for at holde varmen.

Om to uger skal pigerne deltage i den 47. udgave af Trofeo S.A.R. Princesa Sofía, hvor de får følgeskab af et ungt dansk team i form af Kathrine Bendix Krog og Christina Andersen. Hvis man kigger nærmere på deltagerlisten for stævnet, så bliver deres nærmeste konkurrenter brasilianske Martine Grael (der i øvrigt har en dansk far) og Kahena Kunze, og hollandske Annemiek Bekkering og Anette Duetz. Sidstnævnte har været i Danmark i flere omgange for at træne med de danske 49erFx piger.

Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen har i samarbejde med Dansk Sejlunion kortlagt deres træningsforløb og deltagelse i stævner frem mod Rio, der starter om 149 dage. Målet er naturligvis metal til Danmark.

 

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer