Familien Beha Erichsen er på tur i Havana. Foto: TV2.

Sæt kurs mod fjerne kyster i aften

Se trailer for aftens program på TV2.

08-03-2016 14:43 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Der bliver drama i aftens afsnit af Kurs mod fjerne kyster. Familien Beha Erichsen ankommer til det fjerne ø-rige Vanuatu, der er kendt for sin voldsomme natur. Drengene bestiger en aktiv, lavasprudlende vulkan, og længere inde i ø-riget møder familien befolkningen, som dagligt må leve med frygten for cykloner, jordskælv og vulkanudbrud. Alligevel hører indbyggerne i Vanuatu til blandt verdens lykkeligste folk.

Mens Familien Beha sidder og er ved at planlægge det næste togt, lyder der pludselig et skrig på Havanas fordæk. Skriget stammer fra besætningsmedlemmet Ida, der er gået på dækket for at få styr på skibets påhængsmotor. Men rundt om påhængsmotoren har der viklet sig en slange rundt - og det er ikke en hvilken som helst slange. Det er den dødsensfarlige sort- og hvidstribede havslange. Ida når ikke at se slangen på påhængsmotoren, og den ryger ned på hendes lår.

Der var noget på låret, som bevægede sig, fortæller Ida overrasket, da resten af besætningen kommer op til hende efter at have hørt hendes skrig nede fra kahytten. Slangen er røget ned i forlugen og videre ned i kahytten. Og slangen skal findes, for et enkelt bid fra slangen kan dræbe en person på et øjeblik.

Se med i aften klokken 20.00 på TV2.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer