Du kan nå det endnu. Søndag holder X-Yachts også åbent hus hvor dørene er slået op mellem kl. 10 og 16. Foto: Per Heegaard

X-Yachts: Mange kom til åbent hus, du kan nå det endnu

27-02-2016 22:14 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Lørdag slog X-Yachts dørene op til årets første åbent hus arrangement på værftet i Haderslev, og der var pænt med gæster.

Som noget nyt i år deltager nogle af de faste leverandører til X-bådene også med egen stand, så du har mulighed for at tale direkte med eksperterne på området. North Sails, Elvstrøm og instrument leverandøren B&G og Raymarine er til stede på værftet med gode råd og vejledning, hvor du naturligvis også kan møde hele X-teamet som står klar til en fremvisn ing af de mange både.

Der findes nye samt brugte i udstillingen, og du har mulighed for at høre seneste nyt fra værftets seneste satsning, den spændende X-serie, X6 og X4 som bliver klar til sommer.

Du kan nå det endnu, søndag holdes åbent fra kl. 10 – 16.

Se mere om X-Yahcts her

Ombord

Mange benyttede lejligheden til at se på X-Yachts, ved dagens åbent hus arrangement, hvor der er bedre tid til at gennemgå lige netop den båd man har lyst til at se på, end på de store bådudstillinger. Foto: Per Heegaard 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer