Flere af deltagerne i ØRC'en er udklædte, når Øresund krydses.

Teamet bag ØRC føler sig beæret over nominering

25-02-2016 11:18 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Teamet bag den sociale 'kapsejlads' Øresund Rally for Cruisers er beæret over at være nomineret til årets TORM Pris. Det at blive nomineret til TORM prisen er en kæmpe ære. Det er netop sådanne anerkendelser, der gør det sjovere at bruge meget fritid på at arrangere sejlsportsevents som Øresund Rally for Cruisers. Vi håber derfor, at I vil være med til at støtte ØRC'ernes indsats ved at bidrage med jeres stemmer i årets afstemning om TORM prisen, fortæller en af tovholderne, Trine Fabienke.

image018

Find Holger til søs. ØRC'en samler mange forskellige slags sejlere.

Netop nu kan man afgive sin stemme på en kandidat til TORM Prisen 2016. Der er indstillet i alt otte forskellige kandidater. Men hvorfor skal man stemme på ØRC? Trine Fabienke uddyber: Det skal man, fordi ØRC er stadig det eneste arrangement, sejlads eller rally, der omfavner alle sejlere. Om man sejler med sejl eller motor, er ung eller gammel, dreng eller pige, Dansker eller andet, så er alle velkomne. Fælleskabet og en passion for havet er det der driver værket for deltagerne i ØRC.

ØRC har allerede et mål med prisen

Hvis ØRC vinder Torm prisen samt de flotte 30.000 kroner, der følger med prisen, har arrangørerne (Mads Christensen, Jørgen Krogh, Casper Engen Peerz og Trine Fabienke) besluttet at støtte de ungdomsafdelinger i de klubber som igennem ØRCs seks års levetid har støttet Rallyet for de grønne bukser over Øresund. Det drejer sig om Hellerup Sejlklub, Skovshoved Sejlklub og KDY. Uden deres hjælp havde ØRC ikke levet den dag i dag.

image017

Sejlene after ski hytte. Så bliver det ikke festligere.

Du kan afgive din stemme til årets TORM pris her.

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer