Danmarkspremiere på fransk cruisingbåd

15-08-2006 15:01 Hans Henrik15 Aug 2006 13:01 - Troels Lykke
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen
Båden har første klasses sejlegenskaber, og er tillige let at håndtere ved "cruising" hvilket giver en usædvanlig komfortabel sejloplevelse.

Standardudstyret omfatter blandt andet enkel brøkdels rig med bagudvendte salingshorn, rulleforsejl, kraftige Lewmar spil og blokke samt sejl fra Elvstrøm.

Ved at benytte vakuum injektion til støbning af skroget, opnår Harmony en ensartet kvalitet samtidig med fordelen af at få et mere stift skrog. Kølen er befæstet i de mange bundstokke indstøbt med kevlar forstærkning i kølregionen.

Båden er spækket med elektronik, herunder bl.a. vindinstrument, log & lod og GPS. Cockpittet har standard teak på cockpitsæder, et praktisk cockpitbord og ratstyring, valgfrit med stort eller foldbart Lewmar rat.

Om læ har båden lyse kahytter og salon. Stort dejligt pantry med varmt vand, komfur og stor 205 L køleboks med kompressor. Der er i øvrigt installeret sikkerhedsboks i båden.

På Harmony-værftet i Frankrig bygges årligt cirka 250 både i serieproduktioner med inspiration fra fly- og bilindustrien. Disse effektive produktionsformer skaber ikke kun solide og hurtige kvalitetsbåde, men er også medvirkende til, at stykprisen er overkommeligt for de fleste, idet priserne ligger på kr. 698.000 for en 34 fods op til knap kr. 1,4 mio. for en 47 fods.

Harmony Yachts i Kolding er agent i Danmark


Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer