Den røde knap

11-02-2004 08:36 Hans Henrik11 Feb 2004 7:36 - Joakim Rechnitzer
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Jorden Rundt kapsejladser er blevet moderne. Fire store sejladser gennemføres i 2005. Foto: Rick Tomlinson.

En rød knap er oftest noget der bliver aktiveret i forbindelse med farlige situationer. Det vil også være tilfældet når Volvo Ocean Race starter i 2005. Ombord på de nye VO 70-både vil der på dækket være placeret en knap, der skal sikre at billeder fra triumfer til katastrofer når hjem i stuerne. En udvikling der vil gøre det endnu sjovere at se sejlsport på TV.

Der er lagt mange kræfter i at udvikle VO 70’erene, så det sportslige perspektiv i jorden rundt sejladsen når nye højder. Men i mellemtiden er der også gjort en stor indsats i at sikre en optimal dækning af eventet. Hver båd vil blive udstyret med syv fastplaceret kameraer og hvert hold skal levere 20 minutters optagelser per uge. Dette er over en fordobling i forhold til sidste Volvo Ocean Race. Herudover vil besætningen have mulighed for at redigere billederne fra en forbedret mediastation – selv mens de befinder sig i cockpittet.

Folkene bag Volvo Ocean Race ved hvad der skal til for at eksponere sponsorerne. Fordelen er at det i den grad giver publikum mulighed for at følge med i sejladsen, selv på den anden side af jorden.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer