Contender-rapport fra Kielerugen

29-06-2011 15:08 Hans Henrik29 Jun 2011 13:08 - Joakim Rechnitzer
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Søren Andreasen blev bedste danske Contender-sejler i Kiel med en andenplads. Arkivfoto: Per Heegaard.

Contendereltet under Kielerugen var stærkt besat. Skønsmæssigt manglede der kun 2-4 stykker af favoritterne til top-10 placeringerne ved VM om 2 uger i England. Så det var god træning til VM med over 130 tilmeldte både, heraf ikke mindre end 12 danske.

Respit til lokalhelt
De danske både var med over det hele - både i top og bund og midt i feltet. Søren Andreasen og Bjarke Johnsen tog 2. og 3. pladsen, kun slået af Christof Homeier, der var på hjemmebane. Søren og Bjarke gav endda lidt respit til Christof ved begge at misse et mærke på førstedage og få hver en DNC.

I den anden ende af feltet lykkedes det ikke at forvise en tysker til sidstepladsen. Så plads 52 og 53 tog Søren Winther og Ole Lahn. Her var der også mange bogstaver på resultatlisten, mest på grund af havarier. De øvrige danskere blev placeret fra plads 8 til 44.

Spirevippen Lærke Buhl havde det ikke nemt, når det blæste. Men i det flove vejr om søndagen tog Lærke en flot 14. plads i sidste sejlads.

Som altid er Kiel fantastisk. Masser af joller, velorganiseret og en folkefest på havnen.

Contendernes resultater fra Kielerugen kan ses (PDF).http://dulong.dk/contender/billeder/2011-06-26_Contender_Wettfahrt_10.pdf

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer